top of page

INREDNING

Du kanske behöver hjälp med att få ihop din personliga
stil i trenddjungeln eller tycker det är tidskrävande och komplicerat med inredning. Jag hjälper dig att hitta den röda tråden och skapa harmoni i ditt hem utefter dina önskemål och behov.  

kuddar_02.jpg

INREDNING & STYLING

Privatpersoner

Moodboard_05.jpg

STYLING

Om du går i säljtankar och vill få ut så mycket som möjligt av en budgivning kan en styling ge ditt hus det lilla extra. Med hjälp av mindre detaljer eller större förändringar optimerar och gör jag ditt hem extra attraktivt efter ditt pris och önskemål.

INREDNING ÖVER MAIL

Med inredningshjälp över mail sparar du massa tid och får med min assistans vara med och förverkliga dina inredningsdrömmar. Du kommer med ditt inredningsproblem, stort som smått som jag genom moodboards, planritning, 3D-skisser och inköpslista tipsar dig fram till en skräddarsydd lösning så att du ska kunna skapa ditt drömhem. 

PRIS   från 2000 kr/rum beroende på storlek och önskemål

STYLINGKONSULTATION

Tillsammans går vi igenom bostaden rum för rum. Jag ger tips och råd på vad som behövs för att optimera varje rum. Du kan ta egna anteckningar på mina specifika tips och får
en generell checklista plus en inköpslista så att du på egen hand kan göra förändringarna inför fotografering och visning.

 

Detta kan vi även snabbt och smidigt göra över mail där du tar bilder från din bostad och jag ger tips genom en lättförståelig presentation.

PRIS   1250 kr för lägenhet & 1750 kr för villa 

INREDNING MED DET LILLA EXTRA

Med denna inredningstjänst erbjuder jag dig det lilla extra. Vi tar ett möte och bollar idéer och tankar som jag därefter skapar en planritning, skisser, moodboards samt inköpslista för. Jag skräddarsyr tjänst efter dina önskemål och erbjuder praktisk hjälp från stort till smått för att underlätta för dig. Vill du ha ditt projekt uppritat i 3D fixar jag det också.

Hör av dig så lämnar jag gärna en kostnadsfri offert !

PRIS   ges på förfrågan skräddarsytt efter önskemål 

STYLING

Vi startar med en stylingkonsultation men jag hjälper till med stylingen dagen innan eller samma dag som fotograferingen. Du gör eventuella inköp och plockar undan det vi gått igenom. Jag tar med mig enklare dekorations komplement eller vad vi kommit överens om för att skapa en harmonisk känsla och få fram det bästa av bostaden.

Visste du att kostnaden för styling av din bostad är avdragsgillt efter en försäljning ?

 

PRIS   se mina stylingpaketen till höger

            eller kontakta mig

Färg_05.jpg
bottom of page